Heeft u een vraag?
088 - 088 3777
Heeft u een vraag?
088 - 088 3777
Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
 • 259.586 Importauto's
 • Gratis BPM indicatie
Doorzoek 259.586 Duitse dealeroccasions
Incl. BPM + importkosten
Incl. BPM + importkosten
Alleen officiële merkdealers
Evt. inruil of financiering

Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC

Benetti Snake Enrico Nice Print OliveGratis Rugzak Levering thdrCsQx
Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
Uitgebreid zoekenFilteren
Filters wissenWissen
Uitgebreid zoeken
Filters wissen
Gratis BPM indicatie

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis en vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

Link *
Volledige naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *

 • Home
 • Kosten
 • Totale kosten

Een auto importeren uit Duitsland kan u een flinke kosten besparing opleveren. Vooral jong gebruikte auto's uit het hogere segment leveren grote prijs verschillen op na invoer.

Als u overweegt een tweedehands auto te importeren uit Duitsland (of een ander EU-land) wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u allemaal rekening dient te houden en wat de auto u na invoeren in totaal gaat kosten alles inclusief.

Auto importeren uit Duitsland

Om u enige indicatie te geven van de belangrijkste kosten waar u rekening mee moet houden bij het importeren van een auto uit Duitsland en welke prijzen wij hanteren voor onze dienstverlening hebben wij onderstaand een kosten overzicht voor u opgesteld.

Aankoopprijs Duitse occasion

Allereerst dient u natuurlijk rekening te houden met de kosten voor de aanschaf van de te importeren auto uit Duitsland. Daarbij kunt u als particuliere afnemer altijd rekenen met de prijs incl. de Duitse BTW (Bruto Preis) voor zover het een BTW-auto betreft en geen marge-auto. Indien u gebruik maakt van onze dienst voor aankoopafwikkeling en transport van uw import auto uit Duitsland kunnen wij onder meer eventueel een aankooponderhandeling voor u voeren.

Indien u de te importeren auto zakelijk wilt gaan rijden dient u te rekenen met de prijs excl. de Duitse BTW (Netto Preis). Voorwaarde is dan wel dat u een BTW-auto uitzoekt en geen marge-auto. Bij invoer bent u de Nederlandse, tegenwoordig hogere, BTW verschuldigd maar deze kunt u verrekenen in uw aangifte voor de omzetbelasting. Indien u gebruik maakt van onze dienst voor aankoopafwikkeling en transport van uw import auto uit Duitsland kan Das Import de auto intracommunautair verwerven en na invoer aan u leveren als BTW auto zonder dat u zich hiervoor in de fiscale materie hieromtrent hoeft te verdiepen. Wij doen dit dagelijks en hebben onze “Verklaring omtrent de hoedanigheid van belastingplichtige” klaar liggen om dit snel en efficiënt voor u uit handen te nemen.

Voor maximale zekerheid bij het aanschaffen van een Duitse occasion, kunt u er voor kiezen een onafhankelijke aankoopkeuring te laten uitvoeren. Wij kunnen dit voor u laten uitvoeren. De kosten hiervoor bedragen €200,-

Kosten voor het vervoeren van de auto naar Nederland

Gouda8 2011 De Krant Van December v8nNm0w

Nadat de te importeren auto is aangeschaft in Duitsland dient deze naar Nederland vervoerd te worden. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden.

Indien u er voor kiest dit zelf te doen moet u rekening houden met de kosten voor een tijdelijk 5-daags kenteken voor het zelf over rijden van de importauto naar Nederland. Wij rekenen hier €200,- excl. verzending voor. Daarnaast dient u onder meer rekening te houden met de kosten voor het vervoer naar de verkopende partij (bijvoorbeeld een treinticket of vliegticket), brandstofkosten voor de terugreis en afhankelijk van de afstand naar de verkopende partij mogelijkerwijs zelfs een overnachting.

Het kan daarom interessant zijn gebruik te maken van onze dienst voor transport en aankoopafwikkeling. Voor de vaste prijs van €650,- voor geheel Duitsland zullen wij zorgen voor een verzekerd transport per oplegger voor uw in te voeren auto. Daarnaast zullen we voor dit bedrag eveneens de gehele aankoopafwikkeling voor u verzorgen.

Kosten voor het invoeren van de auto bij de RDW / Douane

Nadat de te importeren auto naar Nederland is vervoerd dient deze ingevoerd te worden bij de RDW / Douane. Daarvoor dient u, naast eventuele brandstofkosten en rest-BPM (zie hieronder), rekening te houden met de €107,20 kosten voor RDW leges en tenaamstelling en ca. €39,50 kosten voor de productie van kentekenplaten.

Wij kunnen de auto invoeren bij de RDW / Douane voor u of u kunt er voor kiezen de auto zelf in te voeren, al dan niet met een door ons opgesteld BPM aangifte rapport met de laagst haalbare rest-BPM en acceptatiegarantie.

Indien u voor het laatste kiest raden wij u aan tijdig (uiterlijk 7:00 uur) bij de RDW aanwezig te zijn omdat het meestal erg druk is bij de RDW en bij de Douane en u anders onnodig lang moet wachten of soms zelfs helemaal niet aan de beurt komt vanwege de beperkte capaciteit (trek hier de gehele dag voor uit, het kan soms heel erg druk zijn).

Voor slechts €200,- regelen wij echter al het papierwerk en wordt uw importauto binnen één werkdag ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Wij zullen de BPM aangifte indienen, een controle uitvoeren op de aanwezigheid van alle benodigde import documenten, de registratie en keuring bij de RDW laten uitvoeren, de inklaring bij de Douane afhandelen en de BPM afdracht doen.

Tijdens het importproces (de RDW heeft na invoer van uw auto vijf tot negen werkdagen nodig voor het aanmaken van een kentekenbewijs) staat uw importauto gratis gestald op ons afgesloten parkeerterrein. In deze periode kunnen wij desgewenst zaken als inbouw van alarmsysteem (alarmklasse 1 t/m 5) of accessoires (uitgebreid leerpakket, Bluetooth telefoonvoorbereiding, iPod en iPhone integratie, LCD-schermen, TV-vrijschakling of andere multimedia zoals DVD, iPad, autocomputer, audio uitbreiding, etc.), chiptuning, garantie of verzekering faciliteren.

BPM

Na voornoemde RDW registratie en keuring dient u naar de Douane te gaan voor de BPM-aangifte en afdracht. Hoeveel BPM er verschuldigd is bij invoer, is voor iedere auto verschillend.

Wij kunnen u snel en gratis een zeer gerichte indicatie afgeven van de te verwachten rest-BPM bij invoer onder het voordeligste BPM regime. U kunt bij ons via de diverse Duitse occasionsites een weblink aandragen van de eventueel in te voeren auto waar uw interesse naar uit gaat. Wij sturen u vervolgens binnen één werkdag een zeer gerichte BPM indicatie toe op basis van de verstrekte gegevens.

Indien uw overweging om een bepaalde auto in te voeren serieuzer wordt kunnen wij een exacte BPM berekening voor u maken. We zullen daartoe alle opties van een specifieke auto in kaart brengen en deze op basis van de bij deze opties behorende nieuwprijzen bij elkaar optellen en vermeerderen met de basisprijs van het desbetreffende merk / model om tot een oorspronkelijke nieuwprijs te komen van de te importeren auto. Vervolgens zullen we op basis daarvan en op basis van de overige specifieke variabelen zoals CO2-uitstoot e.d. een exacte en volledig onderbouwde af te dragen rest-BPM voor u berekenen onder het meest gunstige BPM regime.

LET OP: Voorkom dat u te veel BPM betaalt

De meeste particulieren betalen tegenwoordig te veel rest-BPM bij het importeren van een tweedehands auto uit het buitenland. Dit is uiteraard zonde van het geld en onnodig. Door slim gebruik te maken van de (helaas continu aan verandering onderhevige) regelgeving en per geval de verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u fors besparen op de af te dragen BPM.

Dit is specialistisch werk. Door altijd het meest gunstige BPM regime te hanteren verdient ons consult zich in de meeste gevallen terug.

Wij werken met hetzelfde officiële aangifte en calculatie programma als de Belastingdienst Douane waardoor onze calculaties gegarandeerd worden geaccepteerd en u zich geen zorgen hoeft te maken om onverwachte extra kosten, naheffingen of onnodige vertraging. Laat onze ruim tien jaar ervaring met het importeren van auto's voor u werken en betaal niet onnodig te veel BPM bij invoer door met onervaren partijen in zee te gaan of op onvoordelige wijze zelf uw BPM te calculeren.

259.586 importauto's inclusief BPM en importkosten

Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij een module ontwikkeld waarmee u in een aanbod van importauto's van 2012 en jonger kunt zoeken waarbij alle prijzen inclusief BPM en importkosten worden weergegeven.

Doorzoek het aanbod:

Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
Uitgebreid zoekenFilteren
Filters wissenWissen
Uitgebreid zoeken
Filters wissen

Gratis berekening totale importkosten

Kunt u uw favoriete importauto met onze zoekmodule niet vinden en heeft u een andere auto gevonden? Voor een leek kan het veel werk zijn alle voornoemde kosten voor het importeren van een auto uit Duitsland helder op een rij te krijgen. Aarzel daarom niet ons hier vrijblijvend voor te raadplegen.−60Stylight Trussardi®Nu Van Van Tassen −60Stylight Tassen Van Tot Trussardi®Nu Tot Tassen 9I2HEYWD

Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Vrijblijvende offerte?

Heeft u een auto gevonden op internet? Stuur ons de weblink en wij sturen u vrijblijvend een indicatie van de totale kosten.

Plaats een aanvraag

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verrassingen achteraf.

Kosten auto import service

Voor het opstellen van uitsluitend een BPM Douanerapport rekenen wij €50,-. Indien u er voor kiest het importeren van een auto uit Duitsland geheel of gedeeltelijk uit te besteden dient u rekening te houden met kosten voor onze auto import service. Onderstaand vindt u een overzicht van onze diensten en de bijbehorende prijzen.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
Auto invoeren RDW / Douane: € 200,-
 • Supersnel invoeren van uw importauto door onze chauffeursdienst (binnen één werkdag)
 • Controle benodigde import documenten
 • Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
 • Registratie en keuring bij de RDW
 • Inklaring bij de Douane
 • BPM afdracht
 • Parkeren op ons afgesloten terrein tijdens het importproces (de RDW heeft na invoer van uw auto 5 tot 9 werkdagen nodig voor het aanmaken van een kentekenbewijs)
 • Indien wenselijk tussentijds faciliteren van inbouw van alarm of accessoires, chiptuning, garantie of verzekering
 • Afleveren van uw importauto op Nederlands kenteken
   
Overige kosten auto invoeren RDW / Douane (EU-import):  
Stallingskosten €30,-
Allrisk verzekering rijrisico €20,-
RDW leges en tenaamstellingsbewijs €107,20
Productie en montage luxe kentekenplaten €39,50
Eventuele wasstraat- of brandstofkosten  
Indien toepasselijk rest-BPM  

Geen verrassingen: wij komen te allen tijde vooraf een vaste totaalprijs met u overeen.

Indicatieve BPM berekening (meest gunstige BPM-regime) gratis
   
BPM aangifte (meest gunstige BPM-regime) €50,-
Transport en aankoopafwikkeling (heel Duitsland) €650,-
 • Verzekerd transport per oplegger
 • Al het benodigde Duitse dealer contact
 • Check van voertuighistorie en aanwezigheid van benodigde import documenten
 • Controleren koopcontract
 • Aankooponderhandeling (indien wenselijk, wij berekenen u hiervoor 15% van de gerealiseerde onderhandelingskorting)
 • Verzorgen van betaling aan Duitse dealer (indien wenselijk)
Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
   
Onafhankelijke technische aankoopkeuring in Duitsland €200,-
Tijdelijk 5-daags kenteken voor zelf overrijden importauto €200,-
Haal- of brengservice auto (heel Nederland) €100,-
Financial Lease / financiering importauto o.a.
Garantie importauto o.a.
Inbouw alarmsysteem en/of voertuigvolgsysteem o.a.
Auto verkoopservice voor uw huidige auto o.a.
Verzekering import auto o.a.
Inbouw diverse auto accessoires o.a.
Sneltransport import auto - dedicated transport o.a.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW *
* Over BPM wordt geen BTW geheven

Onze klanten aan het woord:

Recentelijk geïmporteerd:

Elco Brinkman | Oud-politicus
U hebt mij uitstekend geholpen. Europa zit, naar wordt beweerd, zonder grenzen, maar uw degelijke inspanning bewijst dat je toch vaak deskundige hulp en bijstand nodig hebt om, zelfs met een zeer goede auto, daadwerkelijk over de grens te komen. Omdat gepensioneerden het wat rustiger aan moeten doen, heb ik uw ook financieel aantrekkelijke inspanning extra gewaardeerd. Veel dank ervoor!...

Lees meer

Paul Cronheim | Partner bij De Brauw Blackstone Westbroek

Veel dank voor jullie goede zorgen. Jullie mogen mij als tevreden cliënt op jullie website vermelden. Zonder gedoe snel en efficiënt de gewenste mooie Audi A6 sportline gekregen, helemaal goed.

Zandvoort Boetiek Kleuren In En Rene Tassen Kleding Veel Binnen rhdtQsC
Gaston Starreveld | TV presentator
DAS Groep: wat een super bedrijf. Ik was op zoek naar een gebruikte auto die lastig te vinden was in Nederland, vanwege de uitvoering. Kom ik middels mijn schoonzoon in contact met Job Das. Dit werd een leuk gesprek met als resultaat een zoektocht. Nog geen paar uur later rolden de eerste voorstellen al binnen. Met hulp van Jelle hadden we snel mijn gezochte auto gevonden. De aankoop, pa...

Lees meer

Elle van Rijn | Actrice
Ik heb de Dasgroep via via leren kennen. Een auto importeren uit het buitenland leek me nogal een overbodige zaak. Tot ik zelf toe was aan een nieuw model en mijn zoektocht begon. Uiteindelijk had ik precies in mijn hoofd wat ik wilde, van welk merk, in welke uitvoering, en met welke opties. En dan ook nog binnen mijn budget, met een lage km stand en een bouwjaar dat niet richting mijn g...

Lees meer

Jeroen Elink Schuurman | Partner bij PwC
DAS Auto Import importeerde voor mij een nieuwe Audi Q7. Ik heb twee keer zelf een auto uit Duitsland geïmporteerd. De recente ervaring met DAS is het bewijs dat je dit traject beter kunt uitbesteden aan de specialisten. De service van DAS bespaart veel tijd, onnodige risico’s en kosten. Werkelijk alles wordt geregeld. DAS werkt met een enthousiast team dat op efficiënte ...

Lees meer

Rien Meppelink | Partner bij Loyens & Loeff
Jaren maak ik al met alle tevredenheid gebruik van de chauffeursdiensten van Das privéchauffeurs, nu via Das Import voor het eerst een Range Rover Evoque geimporteerd uit Duitsland. De auto zelf gevonden via Internet. Das Import heeft het vanaf dat moment overgenomen, onderhandeld over de prijs en uitstekend geregeld dat de auto gisteren is afgeleverd bij mij op kantoor in Amsterd...

Lees meer

Maurice Dercks | Partner bij Deloitte FA Services
De mannen van Das Autmotive hebben precies de goede BMW 5er reihe (F11) voor me gevonden (op basis van de wensen die ik had opgesteld) en deze vervolgens ook probleemloos naar mijn oprit gemanoeuvreerd. Het kostte mij geen tijd en ze hebben alles met betrekking tot de import voor me geregeld. Ook het inbouwen van het vereiste alarm en een goede geluidsinstallatie werd voor me geregeld. I...

Lees meer

Herald Jongen | Partner bij Allen & Overy

Das hielp mij snel en uitstekend, tegen een hele goede prijs. Alles netjes geregeld, hassle free, geen omkijken naar. En heel betrouwbaar. Kan ik iedereen aanbevelen die een auto uit Duitsland haalt. Ook als je de auto zelf aankocht, zoals ik.

Piet Otte | Orthodontist te Breda
Das Import begeleidde het zoeken naar, en het uiteindelijk importeren van mijn Volvo XC90. Een prima ervaring: regelmatig en snel contact over de mogelijkheden, en daarna steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het auto import proces. Achteraf laten inbouwen van extra opties; geen probleem, gewoon service. Enkele weken na mijn eerste contact met Das Import stond mijn nieuwe XC...

Lees meer

Lex Douze | Partner bij Waterland Private Equity
Vanwege het astronomische bedrag dat ik kon besparen was de keuze voor het importeren van mijn Audi Q7 4.2 FSI vrij snel gemaakt. Mijn vorige import auto heb ik zelf ingevoerd en ik wilde dit werk ditmaal graag professioneel uit handen geven. Via via kwam ik bij Das Import terecht en zij hebben de invoer uit Duitsland voor mij uit handen genomen voor een alleszins redelijk bedrag. Ik zou...

Lees meer

Espressokanne Edelstahl Tassen Espressokocher 6912 Induktion WYHIeED29
Bekijk alle referenties
Volvo XC90 uit Duitsland
Audi Q7 uit Duitsland
Mini Cooper S JCW uit Duitsland
Jaguar F-Pace uit Duitsland
Volkswagen Passat GTE uit Duitsland
BMW X5 M50d uit Duitsland
Audi SQ5 uit Duitsland
Range Rover Sport uit Duitsland
BMW 7-serie uit Duitsland
Mercedes-Maybach S-klasse uit Duitsland
Range Rover uit Duitsland
BMW M4 cabrio uit Duitsland
Mercedes-Benz E-klasse Coupe
BMW X4 uit Duitsland
Audi S3 uit Duitsland
Audi R8 uit Duitsland
Aston Martin V8 Vantage uit Duitsland
Mercedes-AMG CLS 63 Shooting Brake
Transport importauto's
Transport importauto's
Auto invoeren RDW
Auto invoeren RDW
Auto invoeren RDW
Auto invoeren RDW
Auto invoeren RDW
Bekijk alle import autos
Koop Waar Tassen Kors Je Michael IY7gvfybm6

Stappenplan auto importeren

2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar
Contact
Das Import | Auto Import Service
Auto importeren
 • Auto importeren
  BPM berekenen
 • Importauto's
  Offerte
Auto import service
 • BPM berekening
 • Auto import service
 • Financial Lease
 • Referenties
Auto invoeren

Tweedehands auto websites
Auto kopen in Duitsland
Totale kosten auto importeren
Populaire importauto's

Merken importautos

Audi importeren
BMW importerenPorsche importeren
Mercedes-Benz importeren
Volkswagen importeren
Overige merken

© Copyright Das Import 2019. Das Import maakt deel uit van Das groep
 • Sitemap
 • Privacy verklaring
 • Contactgegevens
 • Cookies
Leren Gehaakte Tas Een Stevig HengselsDames Accessoires Met DEW9YbIeH2

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Meer info